Friends With Benefits

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Will Gluck

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Justin Timberlake, Mila Kunis, Patricia Clarkson, Jenna Elfman, Richard Jenkins

ΥΠΟΘΕΣΗ:
O Dylan και η Jamie είναι δυο φίλοι που αποφασίζουν να προβιβαστούν σε fuck buddies, για να διαπιστώσουν σύντομα ότι το σεξ σε μια φιλία έχει αναπόφευκτες επιπλοκές. Φρέσκοι από το «The Social Network» και το «Black Swan» αντίστοιχα και τις εξαιρετικές κριτικές που έλαβαν για τις ερμηνείες τους σε αυτές τις ταινίες, οι Justin Timberlake και Mila Kunis συναντιούνται σε μια ρομαντική κομεντί που τα πήγε συμπαθητικά στο αμερικανικό box-office.

ΣΥΝ:
Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Will Gluck που με το «Easy A» παρέδωσε μια φρέσκια, ευρηματική κομεντί, που δυστυχώς στην Ελλάδα κυκλοφόρησε απευθείας σε dvd.

ΠΛΗΝ:
Το εξαιρετικά κοινότυπο premise και το γεγονός ότι είδαμε πρόσφατα το παρεμφερές «Νο Strings Attached», που μας άφησε τις χειρότερες εντυπώσεις, μας κάνουν να βαριόμαστε αφόρητα...

Trailer - Friends With Benefits

© 2000-2011 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.