New Year’s Eve

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Garry Marshall

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Halle Berry, Jessica Biel, Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Robert De Niro

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Μπορεί το «Valentine's Day» να ήταν μια δυσβάσταχτη κινηματογραφική εμπειρία για αρκετούς σινεφίλ, ωστόσο στη σύντομη καριέρα του στις αίθουσες του πλανήτη πρόλαβε και μάζεψε 216 εκατομμύρια δολάρια. Επόμενο ήταν να ακολουθήσει ένα σίκουελ στημένο στην ίδια λογική, που αφορά όμως μια διαφορετική γιορτή. Τη σκηνοθεσία υπογράφει και πάλι ο Gary Marshall, που κάποτε είχε δώσει το «Pretty Woman» στις ονειροπόλες δεσποινίδες και το «Frankie and Johnny» σε μας τα νταλκαδιασμένα παλικάρια.

ΣΥΝ:
Tα ονόματα που συμμετέχουν στο φιλμ μας τραβούν προς την αίθουσα κι έτσι θα πάμε να το δούμε, αν και είμαστε βέβαιοι πως, όταν ανάψουν τα φώτα, θα το έχουμε μετανιώσει. Είναι σαν τα banner στα ροζ site. Ξέρεις ότι αν κάνεις κλικ πάνω τους, θα γεμίσεις ιούς πάσης φύσεως, αλλά κάποιες φορές είναι τόσο ελκυστικό το δόλωμα, που σκέφτεσαι "διάολε, θα κάνω κλικ κι ας crashάρει το σύστημα!"

ΠΛΗΝ:
Μακάρι να βρεθεί κάποτε ένας άγιος άνθρωπος εκεί στο Χόλιγουντ να γυρίσει με το ίδιο cast μια ταινία γύρω από την αγαπημένη μας γιορτή: την Steak and Blowjob day.

Trailer - New Year’s Eve

© 2000-2011 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.