Contagion

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Steven Soderbergh

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Marion Cotillard, Matt Damon, Jude Law, Kate Winslet, Gwyneth Paltrow

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Φονικός ιός που εξαπλώνεται εύκολα και με ιλιγγιώδεις ρυθμούς πλήττει σε ελάχιστο χρόνο τις 4 γωνιές του πλανήτη. Ένα από τα πέντε εναπομείναντα project του Stephen Soderbergh, προτού αποσυρθεί, σύμφωνα με δηλώσεις του πάντα, το σπονδυλωτό horror «Contagion» αναμένεται να κάνει τους απανταχού υποχόνδριους να χάσουν τον ύπνο τους. Αιχμή του ερμηνευτικού δόρατος ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του, ο ταλαντούχος κύριος Matt Damon, πλαισιωμένος από έναν γαλαξία αστέρων.

ΣΥΝ:
Ο Soderbergh είναι ένας από τους ακούραστους εργάτες της κινηματογραφικής βιομηχανίας, ένας δημιουργός που δε φοβάται να καταπιαστεί με διαφορετικά είδη κινηματογράφου και να παίξει με τις αφηγηματικές τεχνικές, δοκιμάζει τις δυνάμεις του στο genre του horror. Αδημονούμε!

ΠΛΗΝ:
Κρίνοντας από το trailer που κυκλοφόρησε, το φιλμ φαίνεται να έχει μια 'ακατέργαστη' όψη, που ενδεχομένως να διώξει το ευρύ κοινό

Trailer - Contagion

© 2000-2011 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.