Wrath Of The Titans

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Jonathan Liebesmann

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Rosamund Pike, Bill Nighy

ΥΠΟΘΕΣΗ:
10 χρόνια αφού νίκησε το... Kraken, ο Περσέας έρχεται αντιμέτωπος με τον Κρόνο και τους Τιτάνες του, που με σύμμαχό τους τον Αδη σφετερίζονται το θρόνο του Δία. Παρά τις κακές κριτικές και το φριχτό 3D, το «Clash of the Titans» τα έφερε στα ταμεία και με το παραπάνω, συγκεντρώνοντας σχεδόν 500 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box-office. Το πράσινο φως για το sequel ήταν το φυσικό επακόλουθο.

ΣΥΝ:
Έχουμε μερικές ενδιαφέρουσες προσθήκες στο cast όπως αυτή του Bill Nighy («Love Actually», «Notes on a Scandal») κι εκείνη του Edgar Ramirez (o «Carlos» του ομώνυμου πεντάωρου έπους του Olivier Assayas).

ΠΛΗΝ:
Με σκηνοθέτη τον Jonathan Liebesman του «Battle: Los Angeles» (πιθανότατα η χειρότερη ταινία της προηγούμενης σεζόν) και του αλήστου μνήμης «Darkness Falls», είμαστε βέβαιοι για δύο πράγματα: 1) Στις σκηνές δράσης δε θα μπορούμε να διακρίνουμε τι γίνεται. 2) Η ταινία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δε θα βλέπεται.

Trailer - Wrath Of The Titans

© 2000-2011 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.