Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη νέα 'Λούφα'

Νεκτάριος Σάκκας  |  29-04-2011
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη νέα

Ακόμα μία 'Λούφα', η τέταρτη συνολικά, ετοιμάζεται για τις ελληνικές αίθουσες. Η παραγωγή της Odeon ξεκίνησε γυρίσματα, όπου ύστερα από την παρένθεση του «Αϊ Φορ: Λούφα και Απαλλαγή» (2008) επιστρέφει στη σκηνοθεσία ο Νίκος Περάκης, τον οποίο ακολουθούν όλοι οι βασικοί συντελεστές του «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες Στο Αιγαίο» (2005), της μεγαλύτερης εισπρακτικής επιτυχίας στην ιστορία του ελληνικού σινεμά.

Η νέα κωμωδία της σειράς που ξεκίνησε από τη θρυλική «Λούφα και Παραλλαγή» του 1984, θα έχει τίτλο «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες Στη Στεριά» και αποτελεί επί της ουσίας τη συνέχεια της ταινίας του 2005. Στα της ιστορίας, ο Σταυρακομαθιακάκης (Ορφέας Αυγουστίδης) εγκαταλείπει τον Ψηλορείτη για την Αθήνα, ακολουθώντας τα ίχνη της μυστηριωδώς απαχθείσας προστατευόμενης του, της 12χρονης ορφανής Πακιστανής Noori. Εκεί, οι Παρβαλάντζας (Γιώργος Σεϊταρίδης) και Παπαδάκης (Στέλιος Ξανθουδάκης) προσπαθούν να περισώσουν την αλυσίδα ανατολίτικων ταχυφαγείων Sevdali. Ο χακεράς και Ρομπέν των... Ραφιών, Νάκος (Σωκράτης Πάτσικας) έχει βάλει σκοπό να αφυπνίσει το περί δικαίου αίσθημα των συμπολιτών του, ενώ ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Καλούρης (Ιωάννης Παπαζήσης) αγωνίζεται για την αισθητική αναβάθμιση της πρωτεύουσας.

Τέλος, ο περιζήτητος γκουρού Τζιμπιτζίδης (Γιάννης Τσιμιτσέλης) πασχίζει να ανεβάσει την αυτοεκτίμηση των οπαδών του καθώς και του Υπουργικού Συμβουλίου, μέλος του οποίου είναι η πρώην του και νυν υφυπουργός Μαριαλένα (Βίκυ Καγιά). Το cast συμπληρώνει ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.