Στη Ρώμη με Eisenberg και Page η νέα ταινία του Woody Allen

Νεκτάριος Σάκκας  |  22-04-2011

Παρότι οι τελευταίες του δουλειές σπανίως αντιμετωπίζονται με ενθουσιασμό, ο Woody Allen δεν παύει ποτέ να θέλγει κορυφαία ονόματα της υποκριτικής. Όπως προσφάτως επιβεβαιώθηκε, οι υποψήφιοι για Oscar, Jesse Eisenberg («The Social Network») και Ellen Page («Juno», «Inception»), συμφώνησαν να παίξουν στην επόμενη δουλειά του λατρεμένου Νεοϋορκέζου auteur, που είναι για την ώρα γνωστή με το μυστικοπαθή τίτλο 'Woody Allen Fall Project 2011'.

Επιμένοντας στην αυτοεξορία του από το Manhattan (εξαίρεση το «Whatever Works»), ο Woody δίνει συνέχεια στην ευρωπαϊκή φιλμική περιήγηση που ξεκίνησε το 2005 με το «Match Point». Έτσι, μετά το Λονδίνο, τη Βαρκελώνη και το Παρίσι, σειρά παίρνει η Ρώμη. Στην Αιώνια Πόλη θα συναντήσει - εκτός των Eisenberg και Page - την Penelope Cruz, με την οποία συνεργάστηκε προ τριετίας στο «Vicky Christina Barcelona», χαρίζοντάς της μάλιστα το Oscar.

Ο ακάματος δημιουργός, που για να βρούμε κενή χρονιά στη λαμπρή σκηνοθετική του διαδρομή πρέπει να 'ταξιδέψουμε' στο μακρινό 1981, θα προβάλει σε παγκόσμια πρεμιέρα την τελευταία του δουλειά, «Midnight In Paris», στην τελετή έναρξης του επερχόμενου φεστιβάλ των Καννών.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.