Θα πετάξει ξανά το 'Κοράκι'! (με τον Bradley Cooper;)

Νεκτάριος Σάκκας  |  16-04-2011
Θα πετάξει ξανά το

Η θρυλική ταινία του 1994, «The Crow» (Το Κοράκι), βασισμένη στο comic του James O'Barr, σημαδεύτηκε από τον τραγικό on-set θάνατο του πρωταγωνιστή της Brandon Lee, για να σημαδέψει με τη σειρά του τις εικόνες και τα ακούσματα μίας ολόκληρης γενιάς. Η δημοφιλία του ήταν τέτοια που γνώρισε τρία sequels ενώ έγινε και τηλεοπτική σειρά. Απ' ό,τι φαίνεται όμως, πλησιάζει η ώρα που θα δούμε το Κοράκι να πετάει ξανά στη μεγάλη οθόνη. Ο ταλαντούχος Ισπανός σκηνοθέτης ενός από τα καλύτερα sequels των τελευταίων ετών («28 Weeks Later»), Juan Carlos Fresnadillo, που πραγματοποίησε εντυπωσιακό ντεμπούτο με το «Intacto» (2001), θα γυρίσει το remake του πρώτου 'Κορακιού'. Τα νέα όμως δε φαίνεται να σταματούν εδώ.

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος του Eric Draven, ενός rock star που επανέρχεται στη ζωή για να εκδικηθεί τόσο τη δική του δολοφονία όσο και της συντρόφου του, είναι αρκετά πιθανό να καταλήξει στα χέρια του Bradley Cooper. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, o ταχύτατα ανερχόμενος πρωταγωνιστής των «The Hangover», «A-Team» και «Limitless» φέρεται να συναντήθηκε πρόσφατα στην Ισπανία με τον Fresnadillo με σκοπό να συζητήσουν για το συγκεκριμένο project. Σύμφωνα πάντοτε με τις ίδιες πηγές, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με τους δύο άνδρες να διαπιστώνουν πως μοιράζονται το ίδιο όραμα για τον κεντρικό ήρωα. To να επιχειρήσεις το remake (ή reboot, αν προτιμάτε) ενός κλασσικού cult φιλμ όπως 'Το Κοράκι' αποτελεί σίγουρα μία ριψοκίνδυνη επιλογή. Η παρουσία του Fresnadillo, ωστόσο, αρκεί για να κρατήσει τις προσδοκίες στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.