Ο Tom Hanks λέει 'Ναι' σε Tykwer και Wachowskis για το «Cloud Atlas»

Νεκτάριος Σάκκας  |  14-04-2011
Ο Tom Hanks λέει

Η μεταφορά της νουβέλας του David Mitchell, «Cloud Atlas», συζητείτο για καιρό, με τις φήμες να θέλουν πολλά μεγάλα ονόματα να φλερτάρουν τη συμμετοχή τους. Natalie Portman, Halle Berry, Ian McKellen και James McAvoy ήταν μερικά μόνο από αυτά. Καιρός όμως για κάτι χειροπιαστό, αφού σύμφωνα με το 'Deadline', ο Tom Hanks συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει στην ταινία όπου ο Tom Tykwer και οι αδερφοί Wachowski ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Τα δύο αδέρφια, Andy και Lana, που έφτιαξαν όνομα με την τριλογία «Matrix», θα αναλάβουν (όπως συνηθίζουν) χρέη παραγωγών, συνεργαζόμενοι παράλληλα τόσο στη διασκευή του βιβλίου όσο και στη σκηνοθεσία με το Γερμανό δημιουργό του εκπληκτικού «Run Lola Run», αλλά και σκηνοθέτη των «Perfume: The Story Of A Murderer» και «The International». Η προσθήκη του Tom Hanks στο φιλόδοξο αυτό project αποτελεί ωστόσο ένα γοητευτικό μυστήριο, μιας και η καριέρα του δημοφιλούς ηθοποιού γνώρισε εμφανή κάμψη στα '00s, ύστερα από μία θριαμβευτική για τον ίδιο δεκαετία του '90 όπου θεωρείτο ένα από τα κορυφαία ονόματα στο Hollywood.

Λόγω της φύσης της υπόθεσης του «Cloud Atlas» (έξι διαφορετικές αλλά ταυτόχρονα συνδεόμενες ιστορίες που διατρέχουν παρελθόν, παρόν και μέλλον της ανθρώπινης ιστορίας), αναμένονται να υπάρξουν σύντομα αρκετές ηχηρές προσθήκες στο cast, μεταξύ των οποίων δεν αποκλείεται να βρίσκονται και κάποιοι από τους προαναφερθέντες ηθοποιούς, εξαιρουμένης της Portman λόγω εγκυμοσύνης. Η παραγωγή είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.