Πατήρ και υιός Smith στη νέα ταινία του Shyamalan

Νεκτάριος Σάκκας  |  08-04-2011
Πατήρ και υιός Smith στη νέα ταινία του Shyamalan

Ο Will Smith αποτελεί σταθερή αξία για το Hollywood: ό,τι κι αν κάνει, γίνεται επιτυχία. Ακόμη και τα παιδιά του! Τόσο ο υιός Jaden όσο και η κόρη Willow έκαναν επιτυχημένο ντεμπούτο στο πλευρό του πατέρα τους με τα «The Pursuit Of Happiness» και «I Am Legend» αντίστοιχα, με τον πρώτο μάλιστα προχωράει και ένα βήμα παραπάνω με το τελευταίο sequel του «Karate Kid». Ανεξάρτητα από το αν είναι καλή ή κακή η ταινία, άσχετα με το εάν πρόκειται για ένα δακρύβρεχτο δράμα («The Pursuit Of Happiness») ή για μία κωμική περιπέτεια τύπου «Hancock», τόσο ο Will Smith όσο και η υπόλοιπη οικογένεια έχουν εξελιχθεί σε μία θαυματουργή μηχανή παραγωγής χρήματος. Γι αυτό και αυτή τη φορά ετοιμάζονται να επιχειρήσουν το απόλυτο των θαυμάτων: να αναστήσουν την καταρρακωμένη καριέρα του M. Night Shyamalan, που μετά το - πιάσαμε πάτο δεν πάει παρακάτω - «The Last Airbender», έχει γίνει ανέκδοτο.

Στο νέο project του Ινδού σκηνοθέτη που θα έχει παραγωγό τη Sony και για την ώρα φέρει τον τίτλο «One Thousand A.E.», θα συμμετέχουν τόσο ο Will όσο και ο Jaden Smith, γεγονός που κατά τον ίδιο το Shyamalan αποτελεί όνειρο ζωής. Η ιστορία τοποθετείται μία χιλιετία από σήμερα, όπου ένα νεαρό αγόρι αναζητά στην έρημη Γη τον πατέρα του, τον οποίο έχει χάσει ύστερα από τη συντριβή του διαστημοπλοίου τους. Η ταινία αναμένεται να συνδυάζει την επιστημονική φαντασία με το στοιχείο του τρόμου, ενώ το σενάριο θα συνυπογράφει με το σκηνοθέτη ο Gary Witta («The Book Of Eli»).

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο super-star Will Smith τολμά να συνεργαστεί με σκηνοθέτες που σε καμία περίπτωση δε θα τους αποκαλούσαμε πρώτης γραμμής. Τόσο στο 'Κυνήγι Της Ευτυχίας' όσο και στο «I Am Legend» είχε εμπιστευτεί τους Gabriele Muccino και Francis Lawrence αντίστοιχα, με το αποτέλεσμα εισπρακτικά τουλάχιστον να τον δικαιώνει. Με τον Shyamalan όμως, το στοίχημα μοιάζει τεράστιο, καθώς ο Ινδός έχει στο ενεργητικό του μία πρόσφατη τριάδα απίστευτα κακές ταινίες και το μόνο που διασώζει κάπως το γόητρό του είναι τα εισιτήρια που κάνουν.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.