Έθεσε εαυτόν εκτός Wolverine ο Darren Aronofsky.

Νεκτάριος Σάκκας  |  18-03-2011
Έθεσε εαυτόν εκτός Wolverine ο Darren Aronofsky.

Ο υποψήφιος για Oscar («Black Swan») σκηνοθέτης Darren Aronofsky, ανακοίνωσε μέσω της Fox ότι αδυνατεί να γυρίσει το sequel του «X-Men Origins: Wolverine». Ο λόγος που τον οδήγησε στη συγκεκριμένη απόφαση είναι ότι δεν ήθελε να βρίσκεται εκτός Η.Π.Α. και μακριά από την οικογένειά του, για περισσότερο από ένα χρόνο. Ο ίδιος πάντως δηλώνει πως λυπάται που δε θα μπορέσει να δουλέψει στο project, καθώς έχει εξαιρετικό σενάριο, ενώ περίμενε πώς και πώς να συνεργαστεί με τον καλό του φίλο, Hugh Jackman.

Από τη μεριά τους, οι υπεύθυνοι της εταιρείας παραγωγής μπορεί να απογοητεύτηκαν από την εξέλιξη αυτή, δηλώνουν όμως ότι σέβονται και κατανοούν την απόφαση του Νεοϋορκέζου σκηνοθέτη. Σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η Fox αναφέρει: "Έχοντας δουλέψει στα «The Wrestler» και «Black Swan» με τον Darren, ξέρουμε ότι είναι απίστευτα ταλαντούχος και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε σε άλλα projects στο μέλλον", συμπληρώνοντας παράλληλα ότι: "ο Hugh Jackman και η Fox παραμένουν πλήρως αφοσιωμένοι στο «Wolverine»".

Υπό τα νέα δεδομένα, η Fox καλείται πλέον να βρει άμεσα αντικαταστάτη. Σύμφωνα με το Variety πάντως, υποψήφιος για να κάτσει στην καρέκλα είναι ο David Slade, ο οποίος ήδη συνεργάζεται με το συγκεκριμένο studio για το reboot του «Daredevil».

Να θυμίσουμε πως και το 2005 η Fox είχε μείνει ξεκρέμαστη, όταν και πάλι σε project με θέμα τους διάσημους ήρωες της Marvel («X-Men: The Last Stand») η σκηνοθετική καρέκλα είχε μείνει - προς στιγμήν - ορφανή, όταν ο Matthew Vaughn («Kick-Ass») εγκατέλειψε, δίνοντας τη σκυτάλη στον Brett Ratner.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.