Κάποιος να μαζέψει τα ξεχασμένα βραβεία του 'Βασιλιά'!

Νεκτάριος Σάκκας  |  03-03-2011
Κάποιος να μαζέψει τα ξεχασμένα βραβεία του

Ελάχιστοι μπορούν να εγείρουν σοβαρές αντιρρήσεις για το χρυσό αγαλματίδιο που κέρδισε ο Colin Firth λόγω της εξαίρετης ερμηνείας του στο - θριαμβευτή των φετινών Oscar - «The King's Speech». Είχε φλερτάρει άλλωστε στενά και πέρυσι το ίδιο βραβείο για το «A Single Man». Ποιος όμως θα πίστευε ότι πάνω στο μεθύσι της νίκης ο Βρετανός ηθοποιός θα ξέχναγε το βαρύτιμο έπαθλο στην τουαλέτα;

Θυμίζουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά ο Firth φεύγει από κάπου ξεχνώντας το βραβείο του. Δεν έχουν περάσει άλλωστε παρά μερικές ημέρες από τη βραδιά που τιμήθηκε με το BAFTA Α' ανδρικού ρόλου. Και τότε, ο Firth με την παρέα του βρέθηκαν να το ρίχνουν έξω σε λονδρέζικο bar. Μόνο που επειδή φαίνεται ότι το έριξε κάπως περισσότερο έξω από το σύνηθες, έφυγε χωρίς το βραβείο, για να του το παραδώσουν την επομένη οι υπεύθυνοι του μαγαζιού.

Το φαινόμενο έμελλε να επαναληφθεί και στην επίσης νικηφόρα για τον ίδιο βραδιά των φετινών Oscar, όταν στα parties που ακολούθησαν, ο Firth για ακόμα μία φορά λίγο έλειψε να αφήσει το αγαλματάκι εκεί που και οι βασιλείς πηγαίνουν - κακώς, όπως αποδεικνύεται - μόνοι. Ευτυχώς όμως που και πάλι βρέθηκε κάποιος συνετός άνθρωπος για να περιμαζέψει το Oscar και να το επιστρέψει στον ξεχασιάρη - και μάλλον όχι τόσο νηφάλιο - κάτοχό του!

Τελικά, άλλοι είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα προκειμένου να κατακτήσουν το συγκεκριμένο βραβείο (βλ. promo φωτογράφιση Melissa Leo) ενώ άλλοι τα παρατάνε εδώ κι εκεί!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.