Ο Robin Hood του Ridley Scott ανοίγει το 63ο Φεστιβάλ των Καννών

Νεκτάριος Σάκκας  |  15-04-2010
Ο Robin Hood του Ridley Scott ανοίγει το 63ο Φεστιβάλ των Καννών

Όπως ανακοινώθηκε κι επισήμως, την αυλαία για το φετινό Φεστιβάλ των Καννών θα ανοίξει ο «Robin Hood», η νέα επική περιπέτεια του διάσημου Βρετανού σκηνοθέτη Ridley Scott, με τον Russell Crowe στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τους Cate Blanchett και William Hurt να είναι τα ηχηρά ονόματα που τον πλαισιώνουν. Η ταινία θα προβληθεί εκτός συναγωνισμού στις 12 Μαΐου και αποτελεί την τρίτη μόλις δουλειά του Scott που προβάλλεται στις Κάννες, μετά το βραβευμένο του ντεμπούτο «The Duellists» (1977) και το πασίγνωστο «Thelma & Louise» (1991).

Στη Γαλλία, ο «Robin Hood» θα βγει στις αίθουσες την ίδια ημέρα, ενώ το παγκόσμιο άνοιγμα ορίστηκε για δύο ημέρες μετά, στις 14 Μαΐου. Αξίζει πάντως να δούμε τι το ενδιαφέρον έχει να μας παρουσιάσει η πέμπτη - αισίως - συνεργασία μεταξύ του Ridley Scott και του Russell Crowe σε διάστημα μόλις μίας δεκαετίας, μετά τα «Gladiator», «A Good Year», «American Gangster» και «Body Of Lies».

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.