Η Penelope Cruz θα βρεθεί στην 4η ταινία των Πειρατών της Καραϊβικής.

Θανάσης Γεντίμης  |  05-04-2010
Η Penelope Cruz θα βρεθεί στην 4η ταινία των Πειρατών της Καραϊβικής.

Η Penelope Cruz συμφώνησε να συμμετάσχει στην τέταρτη ταινία των 'Πειρατών Της Καραϊβικής' και όπως όλα δείχνουν οι υπογραφές στα συμβόλαια έχουν ήδη στεγνώσει. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα βρίσκεται ο Rob Marshall, ο οποίος συνεργάστηκε με την Cruz στο πρόσφατο «Nine», παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Gore Verbinski που είχε αναλάβει τους τρεις πρώτους 'Πειρατές'. Θα είναι η δεύτερη φορά που η Penelope Cruz συναντά τον Johnny Depp επί σκηνής, μετά το «Blow» το 2000.

Η Penelope Cruz αναμένεται να υποδυθεί τη γυναίκα που θα βάλει σε τάξη τον ατίθασο Jack Sparrow, υποδυόμενη την 'αγριόγατα' κόρη του πειρατή Blackbeard (Ian McShane), ο οποίος είναι ο κακός της υπόθεσης! Όπως δήλωσε ο παραγωγός της ταινίας, Jerry Bruckheimer, η Penelope "θα φέρει πολύ χιούμορ στην ταινία".

Η ταινία έχει τον επίσημο τίτλο «Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides», και σύμφωνα με τις πληροφορίες θα γίνουν περικοπές στον προϋπολογισμό της. Αυτό πρακτικά οδήγησε τους ακριβοθώρητους Keira Knightley και Orlando Bloom έξω από το cast της νέας ταινίας. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στη Χαβάη τον προσεχή Ιούνιο, ενώ η πρεμιέρα της ταινίας στη μεγάλη οθόνη έχει προγραμματιστεί για τις 19 Μαΐου του 2011.

Το σενάριο θα βασιστεί στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Tim Powers από το 1988, με τις απαραίτητες προσαρμογές φυσικά για να αντικατασταθεί ο ήρωάς του βιβλίου από τον Jack Sparrow. Ακόμα δεν είναι γνωστό πόσα και ποια μέρη του βιβλίου θα μεταφερθούν, αλλά η ιστορία πιθανόν να περιλαμβάνει την αναζήτηση της Πηγής της Νεότητας (εκεί, δηλαδή, που αφήσαμε τον Jack Sparrow στο τέλος της τρίτης ταινίας), βουντού, ζόμπι, αλλά και διάφορα ιστορικά πρόσωπα όπως ο ισπανός εξερευνητής Juan Ponce de Leon και ο διαβόητος πειρατής Edward Thatch, γνωστός καλύτερα ως 'Μαυρογένης'.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.