Ασε το κακό να... ξαναμπεί

Γιάννης Βασιλείου  |  21-10-2009
Ασε το κακό να... ξαναμπεί

Ανακοινώθηκαν πριν από μερικές ημέρες τα ονόματα των ηθοποιών που αναμένεται να απαρτίσουν την πρωταγωνιστική τριάδα του αμερικανικού remake του σουηδικού «Let the Right One In».

Τον Οskar θα υποδυθεί ο Kodi-Smit McPhee, που φέτος θα δούμε στο πολυαναμενόμενο «The Road» (κινηματογραφική μεταφορά του αριστουργηματικού μυθιστορήματος του Cormac McCarthy), την μυστηριώδη Eli η Chloe Moretz, που παίζει στο φετινό hit του ανεξάρτητου αμερικανικού σινεμά «500 Days of Summer» και τέλος τον πατέρα της Eli θα υποδυθεί ο Richard Jenkins, τακτικός συνεργάτης των αδερφών Coen και υποψήφιος για βραβείο Oscar πέρυσι.

Τη σκηνοθεσία του remake του «Let the Right One In», που ακούει στον τίτλο «Let Me In», έχει αναλάβει ο Matt Reeves («Cloverfield»), το 'πουλέν' του J.J. Abrams, ενώ τα γυρίσματα ξεκινούν το Νοέμβριο. Για να δούμε, τι θα δούμε...

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.