Ένας Αμερικάνος στην Ιταλία

Γιάννης Βασιλείου  |  03-10-2009
Ένας Αμερικάνος στην Ιταλία

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «The American» ανέλαβε ο George Clooney. Ο δημοφιλής σταρ θα υποδυθεί έναν εκτελεστή που, μετά από μια αποστολή στη Σουηδία με ατυχή αποτελέσματα, αναλαμβάνει μια τελευταία δουλειά στην ιταλική ύπαιθρο, προτού αποσυρθεί από το επάγγελμα μια και καλή.

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο 'A Very Private Gentleman' του Martin Booth. Την διασκευή του σεναρίου υπογράφει ο Rowan Joffe (γιος του σκηνοθέτη Roland Joffe) και στο σκηνοθετικό τιμόνι βρίσκουμε τον Anton Corbijn, στη δεύτερη σκηνοθετική του δουλειά μετά το «Control» (το biopic του Ian Curtis των Joy Division)

Να θυμίσουμε ότι ο αμερικάνος σταρ θα δηλώσει βροντερό παρών επί της οθόνης την φετινή σεζόν. Πρωταγωνιστεί στα «The Men Who Stare at Goats» και «Up in the Air», ενώ παράλληλα δανείζει τη φωνή του στο «Fantastic Mr. Fox» του Wes Anderson

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.