Η τέταρτη περιπέτεια του Bourne το 2010.

Θανάσης Γεντίμης  |  28-06-2008
Η τέταρτη περιπέτεια του Bourne το 2010.

Παρότι όλοι οι συντελεστές πίστευαν ακράδαντα πως η τρίτη περιπέτεια του Jason Bourne («The Bourne Ultimatum») θα έκλεινε οριστικά το franchise, η πραγματικότητα ίσως είναι λίγο διαφορετική. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού 'Variety' ο 4ος Bourne έχει δρομολογηθεί και είναι σε υψηλή προτεραιότητα στα σχέδια της Universal Pictures. Στο ίδιο άρθρο ανακοινώνεται επίσημα πως έχει ήδη εξασφαλιστεί η παρουσία του Matt Damon στον ομώνυμο ρόλο και του Paul Greengrass στη σκηνοθεσία.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο παραγωγός της σειράς Frank Marshall στην πρόσφατη απονομή των βραβείων Saturn για ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Η εξέλιξη αυτή ήρθε να εξηγήσει τις δηλώσεις του Matt Damon πως θα επέστρεφε ως Jason Bourne μόνο με τον Greengrass στη σκηνοθεσία. Το μόνο αγκάθι φαίνεται να είναι το σενάριο. Όλα τα βιβλία που έχει γράψει ο Robert Ludlum με πρωταγωνιστή τον πρώην πράκτορα Bourne, έχουν ήδη μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη. Τα επόμενα μυθιστορήματα Bourne με τίτλους «Legacy» (2004), «Betrayal» (2007) και «Sanction» (2008) έχουν την υπογραφή του Eric Van Lustbader. Όμως η παραγωγή εξετάζει ακόμη το ενδεχόμενο να επιστρατευθεί ο Robert Ludlum ώστε να γράψει μια εντελώς πρωτότυπη ιστορία για την τέταρτη ταινία.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Universal τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το επόμενο καλοκαίρι (2009) και οι φήμες θέλουν πως οι διάσημος κατάσκοπος θα κινηθεί στις χώρες της Λατινικής Αμερικής.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.