Ο Jackman μιλά για το 'spin off' του Wolverine.

Θανάσης Γεντίμης  |  02-05-2008
Ο Jackman μιλά για το

Οι μεταφορές κόμικ στη μεγάλη οθόνη θεωρούνται σίγουρο χαρτί για τα studio του Hollywood, ειδικά τη φετινή σαιζόν. Μετά την πρεμιέρα του «Iron Man» μέσα στις επόμενες εβδομάδες περιμένουμε το επαναλανσάρισμα του Hulk στο «The Incredible Hulk» και την επιστροφή του Batman στο «The Dark Knight».

Ένας ακόμη σούπερ ήρωας ετοιμάζεται να επιστέψει. O Wolverine επιστρέφει με το «X-Men Origins: Wolverine» το οποίο βρίσκεται σε φάση γυρισμάτων ελπίζοντας να βγει στις αίθουσες το Μαη του 2009. Το ρόλο του ήρωα με το χάρισμα θεραπείας της κάθε πληγής και τα κοφτερά σαν ξυράφια νύχια από Αδαμάντιο, θα επιστρέψει ο Hugh Jackman.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Jackman είπε πως "νοιώθει διαφορετικά, όμως δεν πρόκειται οι αλλαγές να είναι εντυπωσιακές". Μιλώντας για τον χαρακτήρα του είπε πως "η ταινία έχει αρκετά διασκεδαστικά στοιχεία, αλλά υπάρχουν και αρκετά δραματικά στοιχεία στον ήρωά" για να συμπληρώσει πως "είναι ένας από τους πιο σκοτεινούς ήρωες κόμικ που έχουν γίνει ποτέ".

Ταυτόχρονα ο Hugh Jackman προσπαθεί να κρατήσει αποστάσεις από την τριλογία των «X-Men», λέγοντας πως η ταινία θα έχει κοινά σημεία με το reboot που έγινε στον Batman με το «Batman Begins». Χωρίς τις συνήθεις διπλωματικές απαντήσεις στις κλασσικές ερωτήσεις για το μέλλον, ο Jackman μπήκε 'στο ψητό' λέγοντας πως εάν νοιώσει πως έχει το πάθος και εάν υπάρχει ενδιαφέρον από το κοινό θα επιστρέψει με τον ήρωα αυτό που έχει αγαπήσει. Και σαν να μην έφτανε αυτό δήλωσε "νοιώθω πως θα μπορούσα να κάνω άλλες 10-11 ταινίες με τον Wolverine".

Στο cast της ταινίας εκτός από τον Jackman συναντάμε τους Liev Schreiber, Dominic Monaghan και τον Ryan Reynolds. Οι ελπίδες των παραγωγών είναι μετά το επιτυχημένο spin off του Wolverine να ακολουθήσει μια ταινία με θέμα τον Magneto και από εκεί και πέρα 'έχει ο Θεός'.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.