Σοβαρό Ατύχημα 'Χτυπά' Τον Bond.

Θανάσης Γεντίμης  |  28-04-2008
Σοβαρό Ατύχημα

Οι κακές γλώσσες θέλουν την 20η ταινία του αγαπημένου Βρετανού μυστικού πράκτορα, να χτυπιέται από αλλεπάλληλες ατυχίες. Δύο σοβαρά ατυχήματα σε διάστημα τριών ημερών δεν δείχνουν να είναι καλό σημάδι.

Αρχικά στις 19 Απριλίου ο Jonathan Dunn Fraser, υπάλληλος της Aston Martin, οδηγούσε την Aston Martin DBS για να την παραδώσει για προγραμματισμένη φωτογράφηση. Οδηγώντας στους στενούς δρόμους γύρω από τη λίμνη Garda της Ιταλίας, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου λόγω της δυνατής βροχής και συγκρούστηκε με την προστατευτική μπάρα στην άκρη του δρόμου. Το όχημα αξίας 250.000 δολαρίων κατέληξε στη λίμνη, ενώ ο οδηγός κατάφερε να κολυμπήσει στην ακτή για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα. Οι φωτογραφίες των γερανών να ανασύρουν την Aston Martin από τη λίμνη Garda έκαναν το γύρο του κόσμου, ενώ παρά τις αρχικές φήμες ήταν μια από τις έξι που χρησιμοποιούνται για τα γυρίσματα της ταινίας.

Δύο μέρες αργότερα, στις 21 Απριλίου, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων μιας σκηνής καταδίωξης, ο Έλληνας κασκαντέρ Αρης Κομνηνός τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της περιοχής. Η Alfa Romeo συγκρούστηκε με τοίχο έχοντας ξεφύγει από την πορεία της, ενώ συμμετείχε σε σκηνή καταδίωξης με ένα ακόμη όχημα και με βαρύ φορτηγό. Ένας ακόμη οδηγός που ενεπλάκη στο ατύχημα υπέστη ευτυχώς ελαφρά τραύματα. Ο 40χρονος Αρης Κομνηνός θεωρείται έμπειρος κασκαντέρ έχοντας συμμετάσχει και στα «The World Is Not Enough», «Tomorrow Never Dies», «Saving Private Ryan» και «Troy».

Μετά τα δύο αυτά συμβάντα η παραγωγή της ταινίας στην Ιταλία ανεστάλη για μερικές ημέρες. Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν τα γεγονότα αυτά σε συνδυασμό με μερικές ακόμη καθυστερήσεις που έγιναν κατά τα γυρίσματα στον Παναμά και την Χιλή, θα επηρεάσουν αισθητά το χρονοδιάγραμμα της παραγωγής σε βαθμό που να μεταφερθεί η ημερομηνία πρεμιέρας της.

Στο «Quantum Of Solace» τον ρόλο του Bond θα έχει για δεύτερη φορά ο Daniel Craig, πλαισιωμένος από την Ουκρανή Olga Kurylenko και την Gemma Arterton, ενώ στο ρόλο του 'κακού' εμφανίζεται ο Γάλλος ηθοποιός Mathieu Amalric. Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Marc Forster. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία του «Quantum Of Solace», είναι η υπόθεσή του συνεχίζεται μόλις μία ώρα μετά το τέλος του «Casino Royale», μοιάζοντας περισσότερο με το δεύτερο μέρος μιας ενιαίας ιστορίας, παρά για ένα ανεξάρτητο sequel.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.