Η Nicole Kidman συναντά τον Ralph Fiennes

Μάρα Θεοδωροπούλου  |  24-08-2007
Η Nicole Kidman συναντά τον Ralph Fiennes

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κινηματογραφικά ζευγαρώματα, αυτό της Nicole Kidman με τον Ralph Fiennes, υπόσχεται η ταινία «The Reader» του Stephen Daldry, που μοιάζει με διασταύρωση του «English Patient» με το «The Notebook». Βασίζεται στο ομώνυμο best seller του Γερμανού Bernhard Schlink και λαμβάνει χώρα στη σύγχρονη Γερμανία, όπου ένας άντρας αφηγείται την κρυφή ερωτική του ιστορία με μία μεγαλύτερή του γυναίκα στις αρχές του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Το σενάριο θα γράψει ο David Hare, ενώ παραγωγοί θα είναι οι Anthony Minghella, Sydney Pollack και Scott Rudin.

Υπενθυμίζουμε πως την τελευταία φορά που η Kidman συνεργάστηκε με τον Daldry, τον Hare και τον Rudin, έφυγε με ένα Όσκαρ Α' γυναικείου ρόλου για το «The Hours». Η ταινία ξεκινά γυρίσματα στα τέλη του Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο. Με την ανακοίνωση αυτού του project, η Αυστραλή ηθοποιός φαίνεται πως κάνει φιλότιμες προσπάθειες να ξαναφέρει την καριέρα της στο σωστό δρόμο μετά από μια σειρά αποτυχημένων επιλογών («Bewitched», «The Interpreter», «Fur», «The Invasion».)

Αν τα προσεχή «Margot At The Wedding» (του σκηνοθέτη και σεναριογράφου του «The Squid And The Whale» Noah Baumbach), «The Golden Compass» (μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου φαντασίας του Philip Pullman) και «Australia» (φιλόδοξο έπος του Baz Luhrmann) ανταποκριθούν στις προσδοκίες, τότε η Kidman θα έχει βρει και πάλι τη χρυσή τομή μεταξύ του καλλιτεχνικού και του εμπορικού για την οποία εκτιμήθηκε τόσο τα προηγούμενα χρόνια από κριτικούς και κοινό.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.