Τα Καλύτερα του 2005 στη Στέλλα.

Παντελής Φραντζής  |  22-09-2006

Από τις 25 Σεπτεμβρίου μέχρι την 1η Οκτωβρίου, οι Νύχτες Πρεμιέρας προβάλλουν τις καλύτερες στιγμές της περσινής, 11ης διοργάνωσης, δίνοντας μία μικρή παράταση στην καλοκαιρινή διάθεση του κοινού. Στο θερινό σινεμά, ΣΤΕΛΛΑ (Τενέδου 34, Κυψέλη), επτά ταινίες από τέσσερις ενότητες του περσινού φεστιβάλ προβάλλονται και πάλι, ταυτόχρονα με το 12ο Φεστιβάλ, το οποίο ανοίγει και φέτος τις πύλες του στο αθηναϊκό κοινό. Ο Δήμος Αθηναίων υποστηρίζει το αφιέρωμα "Best of 2005", δίνοντας μία ακόμη ευκαιρία σε φιλμ που δεν έτυχαν την κατάλληλης προσοχής την περασμένη κινηματογραφική σεζόν.

Το πρόγραμμα ανοίγει το βραβευμένο στο Φεστιβάλ Καννών ντεμπούτο του Βραζιλιάνου Sergio Machado, «Cidade Baixa» (25/9) και συνεχίζει με «Junebug» (26/9), το γιαπωνέζικο «Hidden Blade» (27/9), την «Down In The Valley» (28/9) με τον Edward Norton, τo υπέροχο «Nine Lives» (29/9) του Rodrigo Garcia, το «The Ballad Of Jack And Rose» (30/9) με τον Daniel Day-Lewis. Το κλείσιμο του αφιερώματος γίνεται με την προβολή του γλυκόπικρου «Transamerica», την 1η Οκτωβρίου.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.