Ποιο Θα Είναι Το Ζευγάρι Του Καλοκαιριού;

Μαρία Βουγιουκαλάκη  |  01-07-2005

Μια νέα μάχη ξεκίνησε πρόσφατα στο Hollywood: Ποιο ζευγάρι θα πάρει τον τίτλο του πιο hot ζευγαριού του καλοκαιριού! Οι υποψήφιοι είναι: Brad Pitt-Angelina Jolie και Tom Cruise-Katie Holmes. Μάλιστα τα δύο ζευγάρια έχουν και το δικό τους μοναδικό παρατσούκλι: Brangelina και Tomkat (μα είναι τρελοί αυτοί οι αμερικάνοι!).

ΑπΑ ότι φαίνεται το ζεύγος «Brangelina» παίζει κρυφτούλι με τα ΜΜΕ αλλά αφού τους ανακάλυψαν στα υπερπολυτελή "Alfajiri Villas" στην Κένυα, λίγο καιρό αργότερα ο «Κος και η Κα Σμίθ», εθεάθησαν στο Λονδίνο πού ο Brad γυρίζει το δράμα «Babel». Η Angelina χρειάστηκε να φύγει όμως μετά από λίγες ώρες για το Πακιστάν που συμμετέχει σε προσπάθεια ανθρωπιστικής βοήθειας. Το ζεύγος «Tomkat» από την άλλη δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται τόσο στα star system καθήκοντά του καθώς η Katie δηλώνει ότι δεν αντέχει την τόση δημοσιότητα του Tom και οι paparazzi την πετυχαίνουν συνεχώς άβαφη και ατημέλητη!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2025 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.