Το CinemaNews.gr παρουσιάζει: The Many Faces of Ian Whyte

Το CinemaNews.gr παρουσιάζει: The Many Faces of Ian Whyte

Θανάσης Γεντίμης  |  28-11-2017

Το CinemaNews.gr σας δίνει την ευκαιρία για ένα ταξίδι στα ενδότερα αγαπημένων ταινιών και σειρών, με ξεναγό των Ian Whyte. Πρόκειται για έναν πολύπειρο ηθοποιό με παρουσία σε ταινίες όπως Prometheus, Hercules, Alien vs Predator, Harry Potter αλλά και το Game Of Thrones. Παρά το επιβλητικό του παράστημα λίγοι θα τον ανανγώριζαν στο δρόμο και ο λόγος είναι απλός: Σχεδόν πάντα είναι καλυμμένος με προσθετικά και εκπληκτικές μάσκες!

Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο του 3ου AthensCon την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου (17:20) σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κλειστό γήπεδο Τάε Κβο Ντο στο Παλαιό Φάληρο και την "ανάκριση" του Ian Whyte θα αναλάβει ο αρχισυντάκτης του CinemaNews.gr, Θανάσης Γεντίμης. Δείτε και το σχετικό Facebook event.

Το AthensCon είναι το πρώτο πραγματικά μεγάλο συνέδριο της χώρας με άμεσες επιρροές από τα Comic-Con και τις εκθέσεις του εξωτερικού που προωθούν τα μοντέρνα χόμπι και τις αγκαλιάζουν όλα τα είδη της ποπ κουλτούρας και τα χόμπι που απορρέουν από αυτήν.

Το 3ο AthensCon θα λάβει χώρα στο κλειστό γήπεδο Τάε Κβο Ντο στο Παλαιό Φάληρο το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, από τις 10:30 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ. Τα εισιτήρια κοστίζουν 7 Ευρώ (είσοδος μόνο τη μία ημέρα) και 10 Ευρώ (είσοδος και τις δύο ημέρες) και είναι διαθέσιμα μέσω Viva.gr.

Στο φεστιβάλ οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν από κοντά: συγγραφείς και σκιτσογράφους από το χώρο των κόμικς, ηθοποιούς από αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές, αλλά και celebrities που θα λάβουν μέρος σε ομιλίες, θα δίνουν αυτόγραφα και θα βγαίνουν φωτογραφίες με τους επισκέπτες. Παράλληλα, οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν νέες τέχνες συμμετέχοντας σε σεμινάρια και workshops που θα γίνουν σε συνεργασία με επίσημες σχολές και δασκάλους. Μπορούν, όμως, και να αποκτήσουν νέα χόμπι δοκιμάζοντας καινούρια video games, γνωρίζοντας κάποια από τα πολυάριθμα επιτραπέζια παιχνίδια, αλλά και συμμετέχοντας στις δραστηριότητες που φιλοξενεί το φεστιβάλ. Τέλος, οι επισκέπτες μπορούν να αποκτήσουν κάποιο καινούριο θησαυρό για τη συλλογή τους από τους εκθέτες που παρευρίσκονται στο χώρο, αλλά και να φωτογραφηθούν από κοντά με μοναδικά κομμάτια από την ιστορία του κινηματογράφου που θα εκτίθενται.

Διαβάστε περισσότερα για το φετινό AthensCon, τους καλεσμένους και τις εκδηλώσεις στο επίσημο site της διοργάνωσης.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.