Το επίσημο teaser trailer για τον Καζαντζάκη του Γιάννη Σμαραγδή

Το επίσημο teaser trailer για τον Καζαντζάκη του Γιάννη Σμαραγδή

Θανάσης Γεντίμης  |  09-05-2017

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer για την νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή με θέμα τη ζωή του Νίκου Καζαντζάκη. Τα γυρίσματα της ταινίας διήρκεσαν έξι μήνες και πραγματοποιήθηκαν στην Κρήτη, την Αθήνα, την Αίγινα, τη Νότια Γαλλία, το Βερολίνο και τη Βιέννη.

Τον κεντρικό χαρακτήρα Νίκο Καζαντζάκη υποδύεται με ιδιοφυή τρόπο ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η σπουδαία Μαρίνα Καλογήρου την σύντροφό του Ελένη. Ο οκτάχρονος Αλέξανδρος Καμπαξής υποδύεται τον μικρό Νίκο Καζαντζάκη, ενώ ο Στέφανος Ληναίος υποδύεται τον συγγραφέα σε πολύ ώριμη ηλικία.

Τους πρωταγωνιστές πλαισιώνει μια σειρά από γνωστούς ηθοποιούς. Ο Αργύρης Ξάφης υποδύεται τον πατέρα του Καζαντζάκη και η Μαρία Σκουλά τη μητέρα του. Τον Αγγελο Σικελιανό ενσαρκώνει ο Νίκος Καρδώνης, την σύζυγό του Εύα η Αμαλία Αρσένη, την Ίτκα η Γιούλικα Σκαφιδά, τον Ζιλ Ντασέν ο Αλέξανδρος Κολλάτος και τη Μελίνα Μερκούρη η Ζέτα Δούκα. Στο ρόλο του Γιώργη Ζορμπά είναι ο καταπληκτικός Θοδωρής Αθερίδης, ενώ τον Ηγούμενο της Μονής Σινά υποδύεται ο Στάθης Ψάλτης στον τελευταίο κινηματογραφικό του ρόλο.

Η ταινία βρίσκεται στο στάδιο του post production και θα προβληθεί στις αίθουσες τον Νοέμβριο του 2017, χρονιά που έχει ανακυρηχθεί Έτος Νίκου Καζαντζάκη, με αφορμή τα 60 χρόνια από το θάνατό του.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.