Στακαμαν

Στάκαμαν

Παραγωγή: 2001  |  Διάρκεια 100'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Αντώνης Καφετζόπουλος

Πρωταγωνιστούν: Αντώνης Καφετζόπουλος, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Σπύρος Καλογήρου, Δημήτρης Σταρόβας, Δάφνη Κουτσαφτή

Κριτική: Θανάσης Γεντίμης

O Κώστας (Αντώνης Καφετζόπουλος), αδιόριστος καθηγητής μαθηματικών, κληρονομεί από τη μητέρα του, την πατροπαράδοτη οικογενειακή επιχείρηση στην Καστοριά. Υπό έναν όρο όμως. Θα πρέπει να αναλάβει υπό την προστασία του τον Πέτρο (Δημήτρης Καλλιβωκάς) και τον Πάυλο (Σπύρος Καλογήρου), δυο τρόφιμους του Γηροκομείου Αθηνών. Η διαθήκη αποκαλύπτει πως ένας από τους δύο είναι ο πραγματικός πατέρας του Κώστα. Ποιος όμως; Ο Κώστας βρίσκει αφορμή από την κληρονομιά για να αλλάξει τη ζωή του κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα. Είναι η τελευταία του ελπίδα για να πάρει την κηδεμονία της κόρης του. Ο δρόμος για την Καστοριά θα είναι μακρύς, και τα επεισόδια πολλά καθώς οι δύο γέροι προσπαθούν με χίλια κόλπα να φάνε αλλήλους και να ανακαλύψουν ποιος είναι ο πατέρας του Κώστα.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος είναι ένας ηθοποιός με αναγνωρισμένη αξία. Αυτή τη φορά δοκιμάζει τις δυνάμεις του στο σενάριο και την σκηνοθεσία. Το Στακαμάν είναι ένα πρωτότυπο road movie. Μια ταινία που αναστατώνεται από τις αταξίες των δύο υποψήφιων πατεράδων. Σε αυτό τα καταφέρνει άψογα το δίδυμο Καλλιβωκάς - Καλογήρου. Ενώ έχετε το νου σας για την εμφάνιση ενός σύγχρονου δίδυμου των Αντώνη Κανάκη και Σωτήρη Καλυβάτση.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 02-02-2001  |  Διανομή: Σπέντζος  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.