Star Trek Into Darkness

Star Trek Into Darkness

Επιστημονικής Φαντασίας  |  Παραγωγή: 2013  |  Διάρκεια 132'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: J.J. Abrams

Πρωταγωνιστούν: Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Benedict Cumberbatch, Simon Pegg

Κείμενο: Μαριτίνα Παπαμήτρου

Όταν το πλήρωμα του θρυλικού διαστημοπλοίου Enterprise καλείται να επιστρέψει στη Γη, ανακαλύπτει πως μια απίστευτα τρομοκρατική δύναμη που εδρεύει στην ίδια την οργάνωσή τους, απειλώντας τον κόσμο με πλήρη καταστροφή. Βασανισμένος από προσωπικά ζητήματα που ζητούν λύση, ο Κυβερνήτης Kirk αναλαμβάνει επικεφαλής ενός ανθρωποκυνηγητού σε μια εμπόλεμη ζώνη με μοναδικό σκοπό να καταφέρει να σταματήσει ένα άτομο. Πρόκειται για τον Khan, έναν υπερ-άνθρωπο που μπορεί να προκαλέσει μαζική καταστροφή.

Ύστερα από το επιτυχημένο reboot του J.J. Abrams το 2009 και τη μεγάλη εισπρακτική του επιτυχία (τα ταμεία γέμισαν με περίπου 400 εκατομμύρια δολάρια), η ανάγκη για ένα sequel ήταν ενδεδειγμένη. Έτσι έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τον ανερχόμενο χολιγουντιανό αστέρα Chris Pine και το πλήρωμά του σε μια νέα, 3D αυτή τη φορά, περιπέτεια απέναντι στον εξαιρετικό "κακό" Benedict Cumberbatch.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 11-07-2013  |  Διανομή: UIP  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.