Poker Face

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Χρήστος Δήμας

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Αλκης Κούρκουλος, Εύη Σαουλίδου, Αντώνης Καφετζόπουλος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Δημήτρης Πιατάς

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Θηλυκό αστέρι της τσόχας, χάνει το mojo της, όταν χάνει το γούρι της, ένα λούτρινο αρκουδάκι που της είχε χαρίσει ο πατέρας της. Όταν θα έρθει αντιμέτωπη με έναν παίχτη που ξεφύτρωσε από πουθενά και σαρώνει τα πάντα, θα βρεθεί μπροστά σε μία έκπληξη. Ρομαντική κομεντί από τον Χρήστο Δήμα, που εγκατέλειψε τα ηνία του σίκουελ της 'Νήσου' (το οποίο θα βγει στις ελληνικές αίθουσες μέσα στο 2012), για να σκηνοθετήσει μια ιστορία που εξελίσσεται στον ελκυστικό κόσμο του poker. Το stack του Αλκη Κούρκουλου καλείται να μειώσει η Εύη Σαουλίδου.

ΣΥΝ:
Το θετικό με αυτή την τρέλα που έπιασε τον κόσμο με το Texas Hold'em είναι ότι, από εκεί που με το ζόρι μάζευες άλλους τρεις να στήσεις ένα καρεδάκι, τώρα αρκεί να μπεις σε μια καφετέρια και να φωνάξεις "ποιος είναι μέσα για ποκεράκι τώρα;" Θα προθυμοποιηθούν όλοι εκτός από το μπάρμαν και την σερβιτόρα - οι οποίοι θα ρωτήσουν, αν μπορούν να έρθουν αργότερα, που τελειώνει η βάρδια τους.

ΠΛΗΝ:
Δεν είναι μεγάλο κρίμα που η σύγχρονη ελληνική κινηματογραφία δεν έχει να επιδείξει μια rom-com της προκοπής; Αραγε θα καταφέρει ο ταλαντούχος Χρήστος Δήμας να σπάσει την γκίνια;

Trailer - Poker Face

© 2000-2011 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.