We Bought A Zoo

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Cameron Crowe

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Matt Damon, Elle Fanning, Scarlett Johansson, Carla Gallo, Patrick Fugit

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Χήρος αποφασίζει να ικανοποιήσει την επιθυμία της πρόσφατα εκλιπούσας συζύγου του και αγοράζει ένα ζωολογικό κήπο για να μείνει μαζί με τα παιδιά του. Ακούγεται εξωπραγματικό αλλά βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Η Fox έχει προγραμματίσει το φιλμ για το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων, περίοδο που έκανε χρυσές δουλειές πριν 3 χρόνια με το «Marley and Me». Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Cameron Crowe, ενώ το μουσικό score της ταινίας επιμελείται ο Jonsi των Sigur Ros.

ΣΥΝ:
Το κακό για τον Matt Damon είναι ότι προσεγγίζει τους ρόλους του σεμνά, τους υποδύεται με μια διακριτικότητα που δύσκολα θα κερδίσει τα μέλη της Ακαδημίας των Oscar, που προτιμούν πιο προφανείς, πιο 'φιγουρατζίδικες' ερμηνείες. Έχει κερδίσει όμως ήδη μια θέση στην καρδιά μας. Και παρά το γεγονός ότι τελευταία εμφανίζεται συχνά στο πανί, δεν χορταίνουμε να τον βλέπουμε!

ΠΛΗΝ:
Τα δύο τελευταία φιλμ του Cameron Crowe, το «Vanilla Sky» και το «Elizabethtown», δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητά ούτε στο κοινό, ούτε στους κριτικούς.

Trailer - We Bought A Zoo

© 2000-2011 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.