The Future

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Miranda July

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Miranda July, Hamish Linklater, David Warshofsky, Isabella Acres, Joe Putterlik

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Ζευγάρι που υιοθετεί μια γάτα του δρόμου βλέπει τη ζωή του να αλλάζει και την εμπιστοσύνη του να δοκιμάζεται. Έξι χρόνια μετά το ενδιαφέρον ντεμπούτο της, το σπονδυλωτό «Me and you and everyone we know», η Miranda July επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη. Μένει να δούμε αν η αναμονή άξιζε τον κόπο. Αυτό που μας κεντρίζει την περιέργεια πάντως είναι ότι χρέη αφηγητή αναλαμβάνει η... γάτα! Το φιλμ προβλήθηκε στο περασμένο φεστιβάλ Βερολίνου.

ΣΥΝ:
Οι πρώτες κριτικές από το εξωτερικό κάνουν λόγο για μια ταινία που συνδυάζει επιτυχώς φανταστικά με ρεαλιστικά στοιχεία.

ΠΛΗΝ:
Κυκλοφορεί μια φήμη ότι και σ' αυτή την προβολή ο 'Θείος Θανάσης', ο ύπατος αρμοστής του CinemaNews.gr, έκλεισε τα μάτια και αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του Μορφέα. Κι αυτή τη φορά όχι επειδή ήταν κουρασμένος...

Trailer - The Future

© 2000-2011 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.