Don't Be Afraid Of The Dark

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Troy Nixey

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Katie Holmes, Guy Pearce, Bailee Madison, Alan Dale, Julia Blake

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Νεαρή κοπέλα μετακομίζει στο σπίτι του πατέρα της και τη νέας του φιλενάδας και ανακαλύπτει ότι το οίκημα κατοικείται από μοχθηρά, κακομούτσουνα πλάσματα σε τούτο το remake μιας βρετανικής τηλεοπτικής ταινίας τρόμου με ισχυρό cult status. Ο Guillermo Del Toro υπογράφει την παραγωγή και συνυπογράφει το σενάριο με τον Mathew Robbins, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί και στο ταλαίπωρο «Mimic». Το φιλμ επρόκειτο να βγει πέρυσι στις αίθουσες, αλλά έπεσε πάνω στην αγοραπωλησία της παραγωγού εταιρείας Miramax και αναβλήθηκε.

ΣΥΝ:
Ο πρωτοεμφανιζόμενος σκηνοθέτης Troy Nixey κέρδισε την προσοχή του Del Toro με το εξαιρετικό φιλμάκι μικρού μήκους 'Latchkey's Lament' το οποίο μπορείτε να τσεκάρετε στο YouTube.

ΠΛΗΝ:
Παρά τη φήμη που το συνοδεύει, το πρωτότυπο είναι ένα εξαιρετικά κοινότυπο φιλμ και συνήθως το remake είναι κατώτερο του original. Επίσης οι κακές γλώσσες λένε ότι η μεταβίβαση της Miramax δεν είναι ο μοναδικός λόγος που αναβλήθηκε η πρεμιέρα του φιλμ στις αίθουσες...

Trailer - Don't Be Afraid Of The Dark

© 2000-2011 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.