Immortals

 

SOCIAL:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Tarsem Singh

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Henry Cavill, Freida Pinto, Mickey Rourke, Kellan Lutz, Isabel Lucas

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Ο φιλόδοξος και σατανικός βασιλιάς Υπερίων εξαπολύει τον πόλεμο στην ανθρωπότητα και στέλνει τις 'μοβόρες' λεγεώνες του να συλλέξουν το Τόξο της Ηπείρου, ένα αντικείμενο που μπορεί να ελευθερώσει τους φυλακισμένους Τιτάνες. Ο μόνος που μπορεί να τον σταματήσει είναι ο ηρωικός Θησέας. Μετά την εισπρακτική επιτυχία των «300» και του «Clash of the Titans» τα στούντιο δείχνουν ολοένα και πιο θετικά στην χρηματοδότηση υπερπαραγωγών που αντλούν την θεματολογία τους από την ελληνική μυθολογία. Τον Θησέα υποδύεται ο Henry Cavill ο άνθρωπος που επιλέχθηκε ανάμεσα σε πολλούς υποψηφίους για να ενσαρκώσει τον Superman στο «Man of Steel» του Zack Snyder που θα δούμε το 2013.

ΣΥΝ:
Ο ινδός σκηνοθέτης Tarsem Singh («The Cell», «The Fall») έχει ένα δικό του, διακριτό εικαστικό όραμα, ενώ ο Mickey Rourke μπορεί να προσθέσει βαρύτητα και στον πλέον μονοσήμαντο χαρακτήρα.

ΠΛΗΝ:
Οι υποσχέσεις του Tarsem για ένα φιλμ, που θα θυμίζει οπτικά έναν συνδυασμό του «Fight Club» με τους πινάκες του Caravaggio, δε φαίνονται να εκπληρώνονται, αν κρίνουμε από το trailer.

Trailer - Immortals

© 2000-2011 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.