Minions

Minions

Κινούμενο Σχέδιο  |  Παραγωγή: 2015  |  Διάρκεια 91'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Kyle Balda, Pierre Coffin

Πρωταγωνιστούν: Sandra Bullock, Jon Hamm, Michael Keaton, Allison Janney, Steve Coogan

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Τα λένε Minion, είναι κίτρινα και είναι άτακτα. Αυτά τα γνωρίζουμε πολύ καλά. Από πού όμως προήλθαν; Όπως όλα δείχνουν, αυτά τα επιρρεπή στις γκάφες πλάσματα, υπάρχουν όσο και ο άνθρωπος με μοναδικό σκοπό να υπηρετούν τους μεγαλύτερους κακούς της ιστορίας. Όταν η ανικανότητά τους, τους άφησε χωρίς αφέντη, τα Minions αποφάσισαν να γίνουν ερημίτες μετακομίζοντας στην Ανταρκτική. Μόνο που σύντομα έπεσαν σε κατάθλιψη και έτσι έστειλαν τον Kevin, τον Stuart και τον Bob να βρουν νέο αφεντικό. Και το καλύτερο μέρος για να τον διαλέξουν ήταν το μεγάλο συνέδριο που κάθε κακός που σέβεται τον εαυτό του είναι παρών...

Ήταν απλά θέμα χρόνου αυτοί οι κίτρινοί ζουμπάδες (που γνωρίσαμε στα «Despicable Me») να αποκτήσουν τη δική τους ταινία. Αλλωστε για την Universal είναι ήδη χρυσοφόροι από εκατοντάδες είδη με τη μορφή τους αλλά και της παρουσίας τους στα θεματικά πάρκα της εταιρίας.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 24-09-2015  |  Διανομή: UIP  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.