Cinderella

Σταχτοπούτα

Φαντασίας  |  Παραγωγή: 2015  |  Διάρκεια 112'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Kenneth Branagh

Πρωταγωνιστούν: Helena Bonham Carter, Hayley Atwell, Cate Blanchett, Lily James, Holliday Grainger

Κείμενο: Μαρίνα Καπουκρανίδου

Η ζωή της Ella (Lily James) έρχεται τα πάνω κάτω, όταν χάνει τη μητέρα της και ο πατέρας της παντρεύεται τη Lady Tremaine (Cate Blanchett). Η καλόκαρδη Ella καλωσορίζει στη ζωή και στο σπιτικό τους τη θετή της μητέρα και τις δυο κόρες της, την Anastasia και την Drizella, όμως όταν αναπάντεχα πεθαίνει και ο πατέρας της, η ζωή της ανατρέπεται ξανά. Υποβιβάζεται σε υπηρέτρια και βρίσκεται με μια σκούπα στο χέρι, μουτζουρωμένη με στάχτες, υποφέροντας τη σκληρότητα και τη χλεύη της μητριάς και των θετών αδελφών της, που κοροϊδευτικά πλέον τη φωνάζουν... Σταχτοπούτα. Αντί να ενδώσει στην απελπισία και να μετατρέψει τη λύπη της σε κακία, η Ella είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει τη συμβουλή της μητέρας της, που πριν πεθάνει την είχε παρακαλέσει να δείχνει κουράγιο και να είναι καλόψυχη.

Σκηνοθετημένο από τον Kenneth Branagh, το κλασικό παραμύθι του Charles Perrault ζωντανεύει για άλλη μια φορά στις οθόνες μας από την Disney, πατώντας και στην ομώνυμη ταινία του 1950.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 12-03-2015  |  Διανομή: Feelgood Entertainment  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.