St.Vincent

St. Vincent Ο Αγαπημένος Μου Αγιος

Παραγωγή: 2014  |  Διάρκεια 102'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Theodore Melfi

Πρωταγωνιστούν: Bill Murray, Melissa McCarthy, Naomi Watts, Chris O'Dowd, Terrence Howard

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Ο St.Vincent (Bill Murray) είναι ένας ιδιότροπος, φιλήδονος, αποτυχημένος βετεράνος πολέμου που μισεί τους πάντες. Ακόμη και τον ίδιο του τον εαυτό. Η εμμονή του με τον τζόγο, το αλκοόλ και τα "πλάσματα" της νύχτας τον οδήγησαν με μαθηματική ακρίβεια στον πάτο της ζωής. Για να καταφέρει να επιβιώσει και να συνεχίσει την αποτυχημένη και αξιολύπητη καθημερινότητά του, θα προσφερθεί να φροντίζει, επί πληρωμή, το 12άχρονο μελαγχολικό αγόρι της διπλανής πόρτας, τον μοναχογιό της φρεσκοχωρισμένης Maggie (Melissa McCarthy). O St.Vincent δεν είναι η καλύτερη πατρική φιγούρα για τον νεαρό Oliver, όμως μέσα από τη γνωριμία τους ο πιτσιρικάς θα πάρει μια γεύση της πραγματικής ζωής και θα αποκτήσει έναν αληθινό φίλο.

Η πρώτη ταινία του Theodore Melfi, διαθέτει ένα λαμπερό cast που θα ζήλευαν εμπειρότεροι σκηνοθέτες. Δίπλα στον αστείρευτο Bill Murray συναντάμε τους Melissa McCarthy, Chris O'Dowd, Terrence Howard, ενώ τον ρόλο έκπληξη της Ρωσίδας στρίπερ, αναλαμβάνει η σταθερά ακομπλεξάριστη Naomi Watts. Κάποιοι έχουν ήδη σπεύσει να εντοπίσουν τις αναλογίες, με το μακρινό «Rushmore» του Wes Anderson (και το δίπολο Murray - Schwartzman).

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 30-10-2014  |  Διανομή: Odeon  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.