The Gunman

Σε Θέση Βολής

Περιπέτεια  |  Παραγωγή: 2015  |  Διάρκεια 115'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Pierre Morel

Πρωταγωνιστούν: Sean Penn, Idris Elba, Javier Bardem, Ray Winstone, Jasmine Trinca

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Ο Martin Terrier (Sean Penn) είναι ένας πληρωμένος δολοφόνος που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Αλλωστε ποτέ δεν το αντιμετώπισε ως μόνιμο "επάγγελμα". Όμως η "οργάνωση" στην οποία ανήκει δεν θα τον αποδεσμεύσει τόσο απλά, καθώς έχει άλλα σχέδια. Ενώ βρίσκεται σε ένα αφρικανικό χωριό, τρεις οπλισμένοι άντρες τον αναζητούν για να τον σκοτώσουν. Τότε εκείνος θα ξεκινήσει ένα αγώνα δρόμου για να ξεφύγει, διασχίζοντας την Ευρώπη. Στο Λονδίνο μαζί με τον παλιό του φίλο Stanley (Ray Winstone) θα προσπαθήσουν να ποιοι τον επικήρυξαν. Όλα καταλήγουν στο παρελθόν του. Πριν 8 χρόνια, ο Terrier και οι συνεργάτες του είχαν πληρωθεί για να εκτελέσουν τον Υπουργό Ενέργειας του Κονγκό. Εκείνος είχε πατήσει τη σκανδάλη. Η αναζήτηση τον οδηγεί στη Βαρκελώνη όπου βρίσκεται ο άνθρωπος που τον προσέλαβε...

Για πρώτη φορά ο Sean Penn σε περιπέτεια με την καθοδήγηση του Pierre Morel («Taken») που έδωσε νέα πνοή στην καριέρα του Liam Neeson, με την ιστορία να βασίζεται στο βιβλίο "The Prone Gunman" του Γάλλου Jean-Patrick Manchette. Απέναντι στον Sean Penn συναντάμε τον ανερχόμενο Idris Elba και σε μικρότερο ρόλο τον Javier Bardem.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 26-03-2015  |  Διανομή: Σπέντζος  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.