Just Between Us

Εντελώς Μεταξύ Μας

Δραματική  |  Παραγωγή: 2010  |  Διάρκεια 87'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Rajko Grlic

Πρωταγωνιστούν: Miki Manojlovic, Bojan Navojec, Ksenija Marinkovic, Daria Lorenci, Natasa Dorcic

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Ο Nikola (Miki Manojlovic) είναι ένας πραγματικός μπον βιβέρ που ζει στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας. Αφιερώνει πολλές ώρες για την περιποίηση του εαυτού του, γυμνάζεται, φορά ακριβά ρολόγια, είναι παντρεμένος (αλλά απατά συχνά τη σύζυγό του) και διατηρεί και μία μακροχρόνια παράλληλη σχέση. Φυσικά καμία από τις δύο συντρόφους του δεν γνωρίζει την ύπαρξη της άλλης. Την ίδια στιγμή ο αδελφός του, ο Braco (Bojan Navojec), βιώνει τη διάλυση του γάμου του, αναζητώντας παρηγοριά σε σύντομες σχέσεις και ακροβατώντας στα όρια της μελαγχολίας. Δεν έχει χρήματα και ζητά συχνά τη βοήθεια του Nikola. Και οι δυο τους βρίσκονται μπλεγμένοι σ' ένα γαϊτανάκι σχέσεων που επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις και για τους δύο...

Ο σκηνοθέτης Rajko Grlic επιστρατεύει τον γνωστό Σέρβο ηθοποιό Miki Manojlovic, που ανέδειξε ο Emir Kusturica σε μια ταινία για τις σχέσεις και την απιστία. Η καλύτερη Κροατική ταινία της χρονιάς (όπου το Ζάγκρεμπ του σήμερα διεκδικεί ρόλο «συμπρωταγωνιστή») ξεκίνησε την πορεία της από το φεστιβάλ του Καρλόβι Βάρυ όπου τιμήθηκε με το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 21-06-2012  |  Διανομή: 2-1-0  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.