Cafe De Flore

Cafe De Flore

Δραματική  |  Παραγωγή: 2011  |  Διάρκεια 120'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Jean-Marc Vallee

Πρωταγωνιστούν: Vanessa Paradis, Kevin Parent, Helene Florent, Evelyne Brochu, Marin Gerrier

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Η Jacqueline (Vanessa Paradis) είναι μια νεαρή μητέρα με ένα γιο με ειδικές ανάγκες στο Παρίσι τη δεκαετία του '60. Ο Antoine (Kevin Parent) είναι ένας πρόσφατα χωρισμένος άνδρας, και πολύ πετυχημένος DJ στο Μόντρεαλ του σήμερα. Μετά το χωρισμό του είναι πλέον μαζί με τη γοητευτική Rose (Evelyne Brochu), την ίδια στιγμή που η πρώην γυναίκα του βασανίζεται από το χωρισμό τους. Οι δύο παράλληλες ιστορίες συνδέονται από ένα τραγούδι... το "Cafe De Flore", ένα lounge jazz τραγούδι των 60's που στη σύγχρονη εκδοχή του έχει μετασχηματιστεί σε μια dance επιτυχία.

Ο Καναδός Jean-Marc Vallee που είχε λάβει θετικότατα σχόλια από κριτικούς και κοινό με το ντεμπούτο του «C.R.A.Z.Y.» (2005) παρουσιάζει άλλο ένα γλυκόπικρο και κοινωνικά αιχμηρό δράμα. Το «Cafe de Flore» είναι μια ερωτική ιστορία για ανθρώπους που τους χωρίζουν ο χρόνος και ο τόπος, αλλά συνδέονται με βαθύτερους, μυστηρίους τρόπους.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 01-03-2012  |  Διανομή: Seven Films  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.