Another Happy Day

Αλλη Μια... Χαρούμενη Μέρα

Δραματική  |  Παραγωγή: 2011  |  Διάρκεια 119'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Sam Levinson

Πρωταγωνιστούν: Ellen Barkin, Ezra Miller, Ellen Burstyn, Demi Moore, Thomas Haden Church

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Ένας γάμος που θα γίνει στο κτήμα των γονιών της στην Ανάπολις, θα φέρει τη Lynn (Elen Barkin) αντιμέτωπη με τη δυσλειτουργική οικογένειά της. Πόσο μάλλον όταν ο γαμπρός είναι ο μεγαλύτερος γιός της Dylan (Michael Nardelli) με τον οποίον όμως έχει αποξενωθεί. Και οι ελάχιστες ελπίδες της Lynn για ένα ειρηνικό σαββατοκύριακο εξανεμίζονται όταν ο γιός της Elliot (Ezra Miller) αρχίζει να της επιτίθεται λεκτικά ενώ η κόρη της Alice (Kate Bosworth) προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της. Μαζί με τα προβληματικά παιδιά της, η Lynn θα βρεθεί αντιμέτωπη με την πραγματίστρια μητέρα της (Ellen Burstyn), τον απόμακρο πατέρα της (George Kennedy), τις αμείλικτες αδερφές της (Siobhan Fallon, Diana Scarwid) και κυρίως τον πρώην άντρα της (Thomas Hayden Church) με την καυτή δεύτερη σύζυγό του (Demi Moore). Αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι σίγουρα εκρηκτικό...

Ο Sam Levinson - γιός του βετεράνου Barry Levinson - δοκιμάζει για πρώτη φορά τις δυνάμεις του στο σενάριο και τη σκηνοθεσία. Το «Another Happy Day» έρχεται με φόρα από το Sundance (βραβείο σεναρίου) παρουσιάζοντας με μια φρέσκια ματιά τις παθογένειες της "αγίας" Αμερικανικής μεσοαστικής οικογένειας.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 08-12-2011  |  Διανομή: Hollywood Entertainment  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.