Killers

Killers

Περιπέτεια  |  Παραγωγή: 2010  |  Διάρκεια 0'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Robert Luketic

Πρωταγωνιστούν: Ashton Kutcher, Katherine Heigl, Tom Selleck, Catherine O'Hara, Katheryn Winnick

Κριτική: Γιάννης Βασιλείου

Η Jen Kornfeldt (Katherine Heigl) έχει πιστέψει ότι δεν θα ξαναζήσει τον μεγάλο έρωτα, μετά από ένα επώδυνο ξαφνικό χωρισμό. Με τα χίλια ζόρια ακολουθεί τους γονείς της σε ένα ταξίδι στη Γαλλική Ριβιέρα, όπου θα γνωρίσει τον άντρα των ονείρων της. Ο Spencer Aimes (Ashton Kutcher) είναι όμορφος, γοητευτικός κι αρρενωπός και νοιώθει αμοιβαία έλξη για την Jen. Τρία χρόνια αργότερα η Jen και ο Spencer είναι νεόνυμφοι και ζουν την ιδανική ζωή στην Αμερικάνικη suburbia. Όλα αλλάζουν την επόμενη μέρα από τα τριακοστά γενέθλια του Spencer, όταν η Jen θα δει τις σφαίρες να πέφτουν σαν βροχή μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Ο σύζυγός της βλέπετε είχε ξεχάσει να αναφέρει ότι είναι ένας διεθνής υπερκατάσκοπός. Η Jen προσπαθεί να χωνέψει τη νέα αυτή πληροφορία και βάζει σκοπό της να ανακαλύψει ό,τι της έχει κρατήσει κρυφό ο άντρας της. Παράλληλα όμως θα πρέπει να γλιτώσει από τις σφαίρες κρατώντας πάντα ανέπαφη την εικόνα του ιδανικού ζευγαριού προς τους γείτονες και τα πεθερικά...

Ακόμα μια προσθήκη στην 'αριστουργηματική' φιλμογραφία του Robert Luketic που περιλαμβάνει τίτλους όπως το «Legally Blonde», το «Monster In Law» και το περσινό «The Ugly Truth». Για να μην είμαστε άδικοι βέβαια, οι ταινίες του, παρά το γεγονός ότι μας αφήνουν παγερά αδιάφορους, με κάποιο ανεξήγητο τρόπο κατορθώνουν να κάνουν γκελ στο κοινό, όπως αποδεικνύουν και τα νούμερα των εισπράξεων. Το «Killers» είναι μια κωμωδία δράσης που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε ως το «Mr. and Mrs. Smith»... των φτωχών.

Ξεκινώντας με τη γνωριμία των δύο χαρακτήρων στη Νίκαια, ο Luketic εκμεταλλεύεται το μεσογειακό τοπίο και τα κάλλη των δύο πρωταγωνιστών του και εμποδίζει το κοινό από την διατύπωση ερωτημάτων σχετικά με την πλοκή, όπως το πώς είναι δυνατόν με το που γνωρίζει την γκόμενα ο πράκτορας, την επόμενη μέρα να υποβάλλει την παραίτησή του και να αποφασίζει πως θα συνεχίσει τη ζωή του ως συνηθισμένος άνθρωπος μαζί με την Jen (Katherine Heigl.

Στη συνέχεια τα παιδιά παντρεύονται και όλα βαίνουν καλώς στη ζωή τους μέχρι που η παλιά ζωή του Spencer (Ashton Kutcher) έρχεται για να ζητήσει τα ρέστα. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα το φιλμ ολοένα και βουλιάζει εν μέσω μιας σειράς ανέμπνευστων σκηνοθετικά σκηνών δράσης, άστοχων κωμικών στιγμιότυπων και ενός εξωφρενικού φινάλε. Πάντως η εξαιρετική χημεία των δύο πρωταγωνιστών, το μεράκι μερικών δευτεραγωνιστών και κάποιες (λιγοστές) εκλάμψεις μαύρου χιούμορ καθιστούν το φιλμ μια ασφαλή επιλογή για θερινό σινεμά, όπου οι απαιτήσεις είναι μειωμένες.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 10-06-2010  |  Διανομή: Filmopolis

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.