Spread

Ζιγκολό

Παραγωγή: 2009  |  Διάρκεια 97'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: David Mackenzie

Πρωταγωνιστούν: Ashton Kutcher, Anne Heche, Margarita Levieva, Sebastian Stan, Sonia Rockwell

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Ο Nikki (Ashton Kutcher) είναι νέος και όμορφος με ιδιαίτερη επιτυχία στο γυναικείο φύλο. Αγαπημένο σημείο για να εντοπίζει τα υποψήφια 'θύματά' του είναι τα λαμπερά club του Los Angeles. Εκεί θα γνωρίσει και τη Samantha (Anne Heche), μια γοητευτική και πετυχημένη δικηγόρο. Ο Nikki έχει τον 'τρόπο' του με τις γυναίκες και σύντομα θα βρεθεί εγκατεστημένος στην πολυτελή βίλα της Samantha στο Hollywood. Δεν περνούν παρά μερικές εβδομάδες θυελλώδους σχέσης και εκείνος γνωρίζει την Heather (Margarita Levieva). Η Heather είναι πολύ όμορφη και έξυπνη κοπέλα που σερβίρει σε ένα καφέ και δεν δείχνει να συγκινείται από τα συνήθη κόλπα του Nikki. Για να τη ρίξει θα αναγκαστεί να παραστήσει τον ανερχόμενο δικηγόρο για να βγει ένα ραντεβού μαζί της. Οι δύο τους συναντιούνται σε ακριβά εστιατόρια και επισκέπτονται αριστοκρατικά πάρτι, διαπιστώνοντας ότι ανάμεσά τους υπάρχει έντονη χημεία. Βέβαια ο Nikki δεν ξέρει ότι και η Heather έχει τα μυστικά της. Έχει δεσμό με ένα πλούσιο επιχειρηματία αλλά και με έναν κληρονόμο που ζει στη Νέα Υόρκη...

Μια ματιά στη ζωή που κάνουν πλούσιοι, όμορφοι και επιτυχημένοι άνθρωποι στο Hollywood από τον David Mackenzie, σκηνοθέτη των 'ανεξάρτητων' επιτυχιών «Hallam Foe», «Asylum» και «Young Adam».

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 10-09-2009  |  Διανομή: Hollywood Entertainment  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.