Ricky

Ricky: Τα Φτερά Ενός Αγγέλου

Παραγωγή: 2009  |  Διάρκεια 90'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Francois Ozon

Πρωταγωνιστούν: Alexandra Lamy, Sergi Lopez, Melusine Mayance, Arthur Peyret, Andre Wilms

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Η Katie (Alexandra Lamy) είναι μια συνηθισμένη γυναίκα... σκληρά εργαζόμενη σε χημικό εργοστάσιο ενώ στο σπίτι την περιμένει η μια 7χρονη κόρη που πρέπει να φροντίσει μόνη. Οι δυο τους έχουν δεθεί ιδιαίτερα στην προσπάθειά τους να τα καταφέρουν, μετά την εγκατάλειψη από τον πατέρα. Ο Paco (Sergi Lοpez) είναι επίσης ένας συνηθισμένος άνδρας με τη δική του ιδιαίτερη γοητεία. Η μοίρα θα τα φέρει ώστε η Katie και ο Paco να ερωτευτούν με πάθος. Από αυτόν τον έρωτα, θα προέλθει ένα μωρό: ο Ricky. Οι ισορροπίες στην οικογένεια της Katie αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη... ειδικά από τη στιγμή που ο Ricky κρύβει κάτι ξεχωριστό στην πλάτη του: φτερά!

Ο Francois Ozon («8 Femmes», «5x2», «Swimming Pool») επιστρέφει με βάση μια σύντομη ιστορία της Αμερικανίδας Rose Tremain δίνοντας μια κωμωδία φαντασίας που συμμετείχε στο διαγωνιστικό τμήμα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 10-09-2009  |  Διανομή: Odeon  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.