The Private Lives Of Pippa Lee

Οι Κρυφές Ζωές Της Κυρίας Λι

Παραγωγή: 2009  |  Διάρκεια 93'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Rebecca Miller

Πρωταγωνιστούν: Robin Wright Penn, Alan Arkin, Keanu Reeves, Winona Ryder, Maria Bello

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Σύζυγος λαμπρού εκδότη, μητέρα επιτυχημένων διδύμων, αξιαγάπητη στον κύκλο των φίλων της, η Pippa Lee (Robin Wright Penn) έχει τα πάντα στη ζωή της. Όμως αυτή δεν είναι η ζωή που φανταζόταν ότι θα έκανε όταν ήταν δεκαεπτά. Τότε σημασία είχε μόνο να πειραματίζεται κανείς με το σεξ και τα ναρκωτικά... ενώ τώρα στη ζωή της έχουν θέση θορυβώδεις μηχανές κουρέματος γρασιδιού και πληκτικές συνευρέσεις σε καφέ των προαστίων. Όταν ο σύζυγός της, 30 χρόνια μεγαλύτερός της, σχεδιάζει τη συνταξιοδότησή του, εκείνη βλέπει τη ζωή της με νέο μάτι και ανακαλύπτει ότι ο παλιός 'ατίθασος' εαυτός της είναι έτοιμος να επαναστατήσει.

Το μυθιστόρημα της Rebecca Miller μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη σε σκηνοθεσία της ίδιας και παραγωγή του Brad Pitt, με μια πλειάδα αστέρων στο cast. Ανάμεσά τους οι Alan Arkin, Winona Ryder, Keanu Reeves και Monica Bellucci

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 30-07-2009  |  Διανομή: Odeon

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.