Crank: High Voltage

Crank 2

Παραγωγή: 2009  |  Διάρκεια 96'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Mark Neveldine, Brian Taylor

Πρωταγωνιστούν: Jason Statham, Amy Smart, David Carradine, Clifton Collins Jr., Bai Ling

Κείμενο: Γιάννης Βασιλείου

O πληρωμένος δολοφόνος Chev Chelios αποδεικνύεται... πολύ σκληρός για να πεθάνει και δεν σκοτώνεται από την πτώση με την οποία κλείνει το πρώτο μέρος του «Crank». Τα βάσανά του όμως μόλις άρχισαν, καθώς ένας Κινέζος μαφιόζος κλέβει την καρδιά του και την αντικαθιστά με μια ηλεκτρονική που λειτουργεί με μπαταρία. Για να επιβιώσει λοιπόν ο ήρωας μας πρέπει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να... 'φορτίζεται'!

Και κάπως έτσι ο Jason Statham, αφού τερμάτισε επιτυχώς την πρώτη, περνά στην επόμενη πίστα του εξωφρενικού κινηματογραφικού video game των Mark Neveldine και Brian Taylor. Το πρώτο μέρος διέκρινε φρενήρης δράση - από εκείνη που προκαλεί αντιδράσεις του τύπου "αν είναι ποτέ δυνατόν" - και ένα σωρό ευτράπελα με αποκορύφωμα μια σκηνή σεξ μέρα μεσημέρι μπροστά σε έκπληκτο πλήθος. Όσοι δεν απορρίπτουν δίχως δεύτερη κουβέντα το υποείδος που λαικιστί καλούμε... "καφρίλα" (μεταξύ αυτών και ο υπογράφων το κείμενο), ενδεχομένως θα απολαύσουν και τη συνέχεια του «Crank». Απλά ίσως καλό θα ήταν να μην το λέμε και πολύ παραέξω...

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 23-04-2009  |  Διανομή: Σπέντζος  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.