My Boss's Daughter

Η Κόρη Του Αφεντικού

Παραγωγή: 2003  |  Διάρκεια 101'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: David Zucker

Πρωταγωνιστούν: Ashton Kutcher, Tara Reid, Carmen Electra, Andy Richter, Molly Shannon

Κείμενο: Χριστόδουλος Πριμηκύρης

Ο Tom είναι ένας ντροπαλός νεαρός που θέλει μια καλύτερη θέση στη δουλειά του και ταυτόχρονα ελπίζει να τον προσέξει η κόρη του αφεντικού του, με την οποία είναι κρυφά ερωτευμένος. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι ότι το αφεντικό είναι εξαιρετικά αυστηρός, ιδιότροπος και ευέξαπτος χαρακτήρας. Στο πλαίσιο μιας παρεξήγησης θα βρεθεί στο σπίτι του τελευταίου να προσέχει την κουκουβάγια του, ενώ από τη συμπεριφορά του θα εξαρτηθεί τόσο η τύχη της σχέσης του με την κόρη όσο και η πιθανή προαγωγή του. Τα πράγματα ωστόσο δυσκολεύουν όταν μια σειρά απρόσκλητων ιδιόμορφων ατόμων εισβάλει στο σπίτι.

Σε μερικά χρόνια κανείς δεν θα θυμάται τα Just Married και Dude Where's My Car, ταινίες που κατά ορισμένους ανέδειξαν το πηγαίο ταλέντο του Ashton Kutcher, ενώ κατά τους περισσότερους αποτέλεσαν μια ακόμη προσβολή στο καλό γούστο. Σε μερικά χρόνια κανείς δεν θα θυμάται ότι ένα από τα αγόρια της Demi Moore υπήρξε και ο Kutcher. Με αφορμή όμως το συγκεκριμένο ειδύλλιο η Miramax αποφάσισε να βγάλει την ταινία που σκονίζονταν για αρκετό καιρό στα ράφια, ελπίζοντας να εξαργυρώσει τις ανεβασμένες μετοχές του νεαρού της πρωταγωνιστή. Ούτε όμως και αυτής της μορφής η δημοσιότητα δεν ήταν ικανή να σώσει το My Boss's Daughter από το μέρος που δικαιωματικά αξίζει να βρίσκεται, δηλαδή τον πάτο. Ενώ ξεκινάει συμπαθητικά από ένα σημείο και πέρα καταντάει εκνευριστικά ενοχλητικό με μια σειρά αποτυχημένων προσπαθειών να προκαλέσει το γέλιο. Τα περισσότερα αστεία είναι χοντροκομμένα, κακόγουστα και το χειρότερο απΑ όλα" αναμενόμενα. Αν εξαιρέσουμε μερικούς χαριτωμένους χαρακτήρες και ορισμένες φωτεινές εξαιρέσεις, όπως τη σκηνή με την τραυματισμένη κοπέλα ή με το πτώμα στον κήπο, η ταινία αναλώνεται σε απόπειρες εύκολου γέλιου βασιζόμενη σε στερεότυπα και slapstick καταστάσεις, πάντοτε με αμφίβολα αποτελέσματα. Εκείνο που εντυπωσιάζει είναι η παρουσία καλών ηθοποιών που χαραμίζονται και αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα: ο Michael Madsen σε μια κωμική (;) απόδοση του ρόλου του στο Reservoir Dogs ή ο Terence Stamp υποδυόμενος το αφεντικό-Κέρβερο. Το My Boss's Daughter είναι προορισμένο για μια θέση στα πίσω ράφια του video club.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 10-10-2003  |  Διανομή: Warner-Roadshow

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.