Bride Wars

Νύφες Σε Πόλεμο

Παραγωγή: 2009  |  Διάρκεια 94'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Gary Winick

Πρωταγωνιστούν: Anne Hathaway, Kate Hudson, Candice Bergen, Bryan Greenberg, Steve Howey

Κριτική: Αλκηστις Χαρσούλη

Η Emma και η Liv είναι κολλητές φίλες, τυχερές και όμορφες και με μία ζωή στρωμένη - τουλάχιστον - με ροδοπέταλα. Και οι δύο προγραμματίζουν τον γάμο τους στο πλαίσιο μίας ατέρμονης ευτυχίας και ξενοιασιάς. Και καθώς όλα είναι φροντισμένα στην εντέλεια κάτι πρέπει να στραβώσει για να έχει και λόγο ύπαρξης η ταινία. Έτσι λοιπόν, δύο φίλες ανακαλύπτουν ένα τραγικό λάθος που έχει ως αποτέλεσμα τον προγραμματισμό και των δύο γάμων την ίδια ακριβώς ημέρα. Και τώρα ποια από τις δύο θα παντρευτεί; Η απάντηση είναι ότι καμία από τις δύο δεν έχει ιδιαίτερη διάθεση να υποχωρήσει και να αναβάλλει έστω και για λίγο τον δικό της γάμο και κάπως έτσι ξεκινά αυτός ο πόλεμος - που αποτελεί και την βασική σεναριακή ιδέα - ανάμεσα στις δύο υποψήφιες νύφες.

Κλασσικό 'chick flick', χαμηλών απαιτήσεων με δύο αγαπημένες του box office σταρ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, την σχεδόν βετεράνο του είδους Kate Hudson και την αναποφάσιστη ως προς την πορεία της καριέρας της Ann Hathaway, το «Bride Wars» τελικά δεν φαντάζει ως τίποτε άλλο παρά μία ακόμη ανούσια ρομαντική κομεντί που ωστόσο εκφέρεται με τον πλέον ελκυστικό τρόπο... τον Aμερικανικό!

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 22-01-2009  |  Διανομή: Odeon  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.