My Life In Ruins

Έρωτας Αλά Ελληνικά

Παραγωγή: 2008  |  Διάρκεια 98'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Donald Petrie

Πρωταγωνιστούν: Nia Vardalos, Richard Dreyfuss, Αλέξης Γεωργούλης, Rachel Dratch, Caroline Goodall

Κείμενο: Εύα Παραδείση

Η Ελληνο-Αμερικανίδα Γεωργία (Nia Vardalos) μόλις έχει πάρει διαζύγιο. Απογοητευμένη από τη ζωή της, προσπαθώντας να ξαναβρεί το κέφι της, έρχεται στην Ελλάδα να εργαστεί ως ξεναγός. Με ένα ξεχαρβαλωμένο λεωφορείο οδηγεί ένα γκρουπ παράταιρων τουριστών σε διάφορα αρχαιολογικά μνημεία της χώρας και όλα μοιάζουν να πηγαίνουν στραβά. Μέχρι τον ερχομό του φαινομενικά αντιπαθητικού Irv Gordon (Richard Dreyfuss) ο οποίος θα την μάθει πώς να διασκεδάζει, αλλά και πως να κοιτάξει το τελευταίο πρόσωπο που θα φανταζόταν για να βρει τον έρωτα της ζωής της... τον νεαρό οδηγό του λεωφορείου (Αλέξης Γεωργούλης).

Γυρισμένη σε διάφορους αρχαιολογικούς χώρους της χώρας μας, συμπεριλαμβανομένης και της Ακρόπολης (όπου το συνεργείο είχε ειδική άδεια για μια μόνο ημέρα), η νέα ρομαντική κομεντί της Vardalos ακολουθεί τη γνωστή συνταγή και ευελπιστεί να γνωρίσει σε ευρύτερο κοινό τις ομορφιές της Ελλάδας.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 28-05-2009  |  Διανομή:   |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.