Dude Where Is My Car?

Μεγάλε, τι Κάναμε Χτες Βράδυ;

Παραγωγή: 2000  |  Διάρκεια 90'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Danny Leiner

Πρωταγωνιστούν: Ashton Kutcher, Seann William Scott, Jennifer Garner, Marla Sokoloff, Hal Sparks

Κριτική: Θανάσης Γεντίμης

Μεγάλε! που είναι το αυτοκίνητο? Αυτό αναρωτιόνται οι δύο κολλητοί φίλοι Jesse και Chester ένα πρωινό. H νύχτα που πέρασε ήταν απίστευτα όμορφη, αλλά καλύτερα θα ήταν να θυμόντουσαν και τι έκαναν ή που πάρκαραν το αυτοκίνητο. Για να γλιτώσουν τη γκρίνια από τις κοπέλες τους (για την επέτειο που ξέχασαν) και να αποκαταστήσουν την τιμή τους πρέπει να βρουν τα δώρα που έχουν αγοράσει για την περίσταση, πράγμα δύσκολο καθώς τα έχουν αφήσει στο αυτοκίνητο! Πιάνουν το νήμα της προηγούμενης βραδιάς από την αρχή ώστε να θυμηθούν τι έκαναν και ελπίζοντας να οδηγηθούν στο χαμένο αυτοκίνητο. Αυτά που μαθαίνουν όμως ότι έναν χτες το βράδυ τους βρίσκουν εντελώς απροετοίμαστους.

Από τον τίτλο και μόνο καταλαβαίνουμε ότι η ταινία απευθύνεται κυρίως σε πιτσιρικάδες σχολικής ηλικίας. Έτσι δικαιολογείται και η σχετικά μεγάλη εισπρακτική επιτυχία της στο US Box Office. Το σενάριο είναι υποτυπώδες αν και κανένας δεν θα πρέπει να το ψάξει αρκετά. Το μόνο που προσφέρει η ταινία είναι γέλιο (και μερικά πονηρά υπονοούμενα). Μόνο που είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που μερικά λεπτά μετά ίσως και να αναρωτιέστε γιατί ακριβώς γελούσατε.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 18-05-2001  |  Διανομή: Odeon  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.